Monday, May 31, 2010

it's my nurin's day

my dearest friend, nurin wahidah finally meet her soulmate, zaheruddin. in a few months, they decided to be as 'one'. she turned out sssooooooooo gorgeous and lovely!! masa 1st day jumpa nurin, it was in 2001. dia cakap, dia nak jadi baik..dia kata i looked 'baik', maka jadinya dia nak kawan ngn aku. hakhakhak...dun judge book by its cover. haha.. but she's a great friend.. x penah berkira langsung..sangat2 helpful. aku ingat dia penah tak pegi dinner mechy sebab aku dah turning upside down bila tau orang tu accident. dalam hujan dia bawak motor nak bawak aku pegi tengok. aku ingat kami penah redah hujan masa nak pegi british council..balik tu aku demam panas..and dia jaga aku, siap masakkan aku bubur nasi. aku ingat masa aku masa spital kena operate..dia ngn cikyan susah payah ulang alik pegi spital n klinik, setelkan surat guarantee aku. aku ingat masa kami sama2 kena tahan ngn pak guard yang anak dia masuk uni tu, sebab balik lambat p tengok midnite. aku ingat masa sahur n bukak puasa sama2 dulu.. masa keluar tengok bola malam2 dulu.. masa pass mcd kat keta celica sebelah..hehe..

i luv u beb! i am so damn happy for you. aku yakin ko akan jadi wife n mummy yang best dan baik.. it was a beautiful moment seeing you and zaher diijabkabulkan.

congratulations nurin wahidah n zaheruddin!

4 comments:

msApple said...

kak nasrah.. u r an angel la... ;)

~nasrah~ said...

hahaha..what are you trying to do? judging the book by its cover??tak logik..takkan i rupa mcm angel..hahaha..

Life said...

tq nasrah.. Heh terharu aku

- L e 3 n - said...

cantik pics nih.. nurin pun cntik ngan baju itu.. tahniah kawan nasrah.. hehe