Sunday, April 11, 2010

my bestfriend's wedding


my dearest qistin is married! to her loved one - asraf. the so brotherly n fun guy.

knowing her since kami masih melompat2 dari atas kerusi meja sekolah, panjat tingkap dan main sliding kt lantai koridor, surely made me so damn excited bila tau the news that she's getting married. we got so close to each other becoz of a few series n episodes of sharing ceta telenovela. hahaha.. i think Allah sent her to me, to be at the right time with the right words. always worked for me. i found myself and gather it back with her help, a lot, plus some others. she's such a motivator cum a counselor for me.

choosing 14.3 as her magic date..haha..aku gelak gila knowing why she chose that date. 14.3 = 143 = i love you. hahaha..weii...xdak org pikiaq pun mcm hg nk pilih tarikh sebab tu. haha.. tu belum kira dia punya hantaran lg, lebih kurang camtu gak maksudnya. her so-called disaster wedding seem so perfect in its' own way to others happened without me around. =(( so sorry beb.. she's so queen of DIY..kreatif gila! all her unique ideas, tahap rajin nak mampos, n saiko jugak (bagi aku la..) mmg boleh dilihat di sini (sila klik). tapi dia mmg DIY dari dulu2. aku ingat lagi dia jahit wallet sendiri, kaler ijau..pastu masa dia kt mrsm tepeng..dia antaq surat kt aku, sampul surat pakai plastik roti yang warna warni...sampai mak aku kata, awat dia antaq sampah ni..hahaha..

becoming her bridemaid kt kluang side is really a honoured for me, first time kot..hehehe.. thanks weih. seb baik x kena ngorat ngn bestman yang tough tu..(ooh..abg bestman..i miss u..*gatal*) n i enjoyed myself that day. the beautiful part, let the pics do the talking.

semua DIYatau design sndiri.
balloons tu cumel kan..


i luv this pic..

DIY bunga + paper beg + tissue paper polka dot + cop mohor

oh abg bestman..hehe




2 comments:

Qis said...

melompat sambil menjerit "sailormoon!!!" *oh, sgt kanak2... panjat tingkap - shortcut nak pi makmal KHB... hahaha! i miss all those!!!

HE really made our path crossed so that we can help each other thru thick & thin... so glad we share the depth of things... we've been thru the lowest and now we're climbing up to the cloud 9... thanks for accompanying me in this journey... syg hg sgt!

hg ingat lg wallet hijau aku tu cool tu???? WAHHH, kagumnya!!! (ka, aku sorg ja yg rasa benda tu cool..? hahahah, DIY dr seluar sekolah adik aku tu... cool gila, ok!)

thank for being around, for being my bridesmaid and most of all, thanks for being YOU! *muahh!

~nasrah~ said...

hahaha..tu x kira nyanyi2 kuat.. beratuq kt tangga buat titanic lg.haha..

cloud 9 coklat tu ka weih? lalala~~~

cool ok! aku nk jahit sarung kotak KHB tu pon terkial2..

thanks for the chance! aku suka..hehehe..kt abg bestman pon suka gak..lalala