Wednesday, February 17, 2010

happYness

HAPPY birthday to miss sunshine. cik surie.
yang berjaya mencecah usia 27 pada hari ini.
dia sangat pendengar and pembaca (sbb ym) yang baik.
dia juga pencerita yang baik..smpai kadang2 aku lost cite dia yang mana ujung pangkal.. sbb panjang sangat dia cite. hehehe..
we've been sharing something in common..well at least i think so.


HAPPY engagement day. eh camtu ke? hahaha..
nurin wahidah.
kalau tengok gamba aku mungkin tertipu dengan keayuanmu.
congratulations my dear fren!
can't wait for the big day. soon.
aku cancel p sarawak woo..hehe

cik eija sorang ni.. is in a very HAPPY mode.
kira pic ni menggambarkan hatinya sekarang. =D
tu je bleh komen. hahaha..

3 comments:

s.u.e.r.i.e said...

ohmy.. this is so sweet of you, kau saja je kan Nasrah nak bagi aku touching2? ;p

thank you so much for the thought Nasrah, dan tahniah kerana berjaya menjadi peng-SMS yang pertama setelah detik jam 12 malam, haha. sesungguhnya i amat 'bersentuhan' sangat, auww.

Love you mucho babe, mmuahh!
xoxo <3

msApple said...

hahahahahah...

~nasrah~ said...

surieramram: bersentuhan siot..hahaha...geli plak. lap u too beb!

eija: *wink*