Tuesday, July 7, 2009

sawah bendang


ada byk menda nk cite. tp x smpat nk mengarang. padahal mls. smentara tu, layan je lah gamba2 ni.. ni pak nakan (cousin mak aku) aku kawin..aku yg sibuk2 bergamba. hehehe..biasa la.

gaya titanic di sawah bendang

aku anak kedah - negeri jelapang padi..yeaay!


ada gaya photographer tak?


baby doll - Ai Fariha


pose feveret


ala-ala model..lps makan ice cream..

8 comments:

sicKo^ said...

1. takder gaya photographer langsung.
2. ko macam tak berubah langsung.. aku jer nampak tua dah.
3.ko bila nak kawen?

~nasrah~ said...

1. hehe..xde ke? kamon2..bg la kredit sikit..haha

2. sbb aku mmg muda lg..

3. nnti aku bg kad. takpon email ke sms.

Qis said...

fuh... dah update pon akhirnya,... hg ni pon dah standard anak mat nor ni... aku asyik tunggu ja hg update!

tambahan utk jwpn kpd soklan 2&3 yg patut hg jwb:
2. siap ada org ingat aku bdk sekolah rendah lagi... (haha!)
3. dah dkt dah... (hehe!)

~nasrah~ said...

hahaha..qistin..gila la blog aku setaraf blog anak mat noor. hg kan mintak gambaq..so aku bg gmbaq la tu..
hg antara salah sorg yg berletiaq kt aku suh update..haha..nnti aku update lg k.

tmbahan hg mmg betui la..

Life said...

mana gamba org kawin?

~nasrah~ said...

hakhakhak..tu kt blkg aku tu. aku dh letak dlm fb..ok aa tu.

sungguh sengal soalan ko nurin oi..haha..

s.u.e.r.i.e said...

tu la psal nurin, gmba org yg kawen tader.. gamba org yg attend wedding yg lebih ni nampaknye ;p

nway nasrah.. err patut tak aku tanya satu soklan skang? *grin*

nasrah said...

tidaaaaaakkkkk!!!! bukan di sini!!!