Wednesday, May 6, 2009

ini rahsia

ok.
aku nak pecahkan satu rahsia.
again aku cakap..aku rimas.

kepada langau2 dan nyamuk2,
aku rimas.
aku rimas.
aku rimas.

oo..ini takde kaitan dgn anonymous.
sbb aku suka anonymous.
walaupun aku tak tau sapa anonymous ni,
tapi reti adab masuk umah org.
tak dak la nak INVISIBLEkan diri kat Feedjit Live Traffic aku.

tumpang tanya la kan,
takde topik lain eh nak sembang selain cite blog aku?atau aku?
contohnya, macam mana nak cegah daripada menghampiri maksiat ke?
atau boleh ada alasan ke untuk keluar berdua-duaan?
tu contoh je.
atau contoh lain, macam mana nak bangunkan negara ke?

haih.

6 comments:

abli = aku bkn langau itu said...

oh, jgn lupa... mereka juga manusia yg punya nafsu dan perasaan...

tp sentiasa merasakan mereka lebih baik... (tp buat jugak doh!)

sekurang2 kita yg kurang baik ini tidak busuk hati... tidak menggeledah 'rumah' org dan bercerita tentang isi peti ais, warna cadar dan pakaian dlm almari mereka kepada kwn2 kita...

apa disangka kamu bodoh dan xtahu jika diINVINCIBLEkan feedjit kamu itu? siapa lebih bodoh?

~nasrah~ said...

abli : hee..dgn perasan bestnya..ceta aku lg best drp ceta diorg kot..tu asik dok mengeladah tu. nk tgk..tgk la.. xyah la nk cover2. bukan aku kenakan bayaran pon. dh la kantoi..lg buat aku hangin.

dhiy@ piNkY said...

hurm... ketuk bg salam dl leh...

~nasrah~ said...

hahaha..bleh bleh..

s.u.e.r.i.e said...

ntah.. cuba jadi mcm aku, slamber je stalk hehari.. tayah invi2 kat sesape :))

~nasrah~ said...

betul2..lek aje kan..
hahaha.. aku sokong2.
dah invi kantoi plak tu..kih kih..