Wednesday, April 1, 2009

mereka ini.


mereka ini luar setan. dalam suci. yang selalu buat aku lupa kekejaman manusia.

mereka ini tambahan yang di atas. sayang.

mereka ini ada kisah sahabat. aku ada gambar semua. bangga.

mereka ini kekuatan aku. kenangan indah.

mereka ini semangat aku. hebat. tak sentuh mungkin, jubah biru tanpa mereka.
mereka ini jiwa aku. pegang kuat tali itu, tak pernah lepas. kasih.
mereka ini selalu ada dalam hati aku. melekat sampai mati. rindu.
(azure, ef, dayah, mimi, venesa, ina mana aa masa ni?)
gambar hiasan. hehehe..

15 comments:

Wani Ardy said...

pandai nasrah posing.

~nasrah~ said...

*tepuk2*
OO <--ni idung kembang..walopon tau kena perli. biar la nk bangga..haha..

aween lia-na said...

na rasa kan..dlm byk2 kawan kekla, nasrah the only one yang muka tak berubah dari dulu sampai sekarang..tahniah2 awet muda

~nasrah~ said...

hahahaha..tu x letak gambaq masa baby lg tu. x berubah langsung.(pentipoo!)
nway, tengkiu na!! i lap u.

Pehchai said...

Bukan setan la... syaitoon.

Ko tak baik kan... mempersetankan kami. Aku tau la ko dah berubah.. menjalankan kerja yang suci iaitu mendidik anak bangsa. Tapi percayalah... kami senantiasa menyokong mu. Wahh.. ayat !!

s.u.e.r.i.e said...

OMG... is that me???? hahahah.. tetiba bangga aku dah menjadi anak gadis yg maken cun skang *perasan*

nway gmba last memang termantab ;p

s.u.e.r.i.e said...

btul.. di luar aku tetap tampak suci and nerdy, tak mungkin setan *riak*

~nasrah~ said...

wakakaka..*guling2*

peh, jgn deny la setan..korg lg byk mempersetankan aku. ternoda hati ku yg mmg asalnya suci ni. oh! (time ni tgn atas dahi)
tp i lap u jugak, sbb setan2 ni yg selalu idup ngn aku. hahaha..

suerie ram ram, ko jgn tatau..berapa round aku gelak golek2 sorang2 masa nk pilih gamba..gile busuk weh gmba2 dulu. xleh blah betul la. hahaha.. tp busuk kt gamba je la. kite mmg natural beauty. (haktuih..haha)

aim-a said...

pergh nas...zaman bile gambau neh..hahahhaha...ko buat aku tersenyum dow!!! :D

Monkey D Luffy said...

gambar last tu keras... :)

FATENEDAN said...

setan??setan ko panggil ktorg???

admitt..*sambil buat muka keji..

ahaha..

oit comey,tengs..terharu..huhuhu..


*monkey D luffy?aku rasa cm kenal dak ni..erkk..

StingRay said...

gambar last tu da macam nak tumbang ja...

hahaha

~nasrah~ said...

sri: gamba zaman kuno..cool pe weh..gamba pakai labcoat. hahaha.. cuba kire berapa org je yg actually scientist.

monkey d luffy : gamba yg kt belakang tu mmg keras. dia tampal je tu.. (seolah2 xpaham dan sgt innocent)

faten: ekekeke..aku x kawan ngn org baik2 sgt ni. tp takut gak ngn korg ni..kang kena panah petir sekali..hahahaha..

stingray: ooohh..tak tak.tak tumbang kot.gamba tu rasa dah takde dah kt situ. (lagi sekali buat2 xpaham..hahaha)

maz said...

owh sayangku...ahahaha...wahhh..nostalgia sehy...ahh..ko buat aku sedih sendirian...dem!!!

~nasrah~ said...

oh sayangku maz..haha..eeww.. jgn la sedih2..huduh wei.ekeke..