Wednesday, April 29, 2009

hiatus terjawab

ini kawasan perkhemahan

di tepi pantai nan indah tapi panas gila

cuba cari aku kat mana? ekeke..

aktiviti kembara


9 comments:

FATENEDAN said...

ey budak skola..


ahahhaha..

nas,kalo ko ckp umo ko 12thn pon org caya..adeh..ahaha..

~nasrah~ said...

macam bdk sekolah kan..
tu kem ptauliahan pegawai tu. haha..

aku dh mcm badut ms kt kem weh.. dem btul.

Anonymous said...

...sekali sekala aku nak pinjam jambul merak kaler kuning ko tu bole? Nak pakai bawak jalan2...

Qis said...

mana gambaq hitam putih?

haha! :P

~nasrah~ said...

anon: boley2..nk pinjam selalu pun xde hal.haha..tp aku rasa bkn buku merak tu.bulu feather duster je mcm..haha.

kid: aku nk upload yg itam putih..pastu aku xingt kt mn aku save.sbb tu aku buh 4 ja gmbq..yg xnmpk sgt kegelapan warna kulit.hehe..genius kan aku?

dhiy@ piNkY said...

oit bdk itam kikikiki jln jgn heret2 aku fhm kasut ko mmg berat... cian ko.

~nasrah~ said...

hahaha..itam itu menawan..
mmg aa berat gile.susah aku nk jalan.

s.u.e.r.i.e said...

lps ni leh ah ko geng ngn dak2 palapes, babe.. *sep*

muahahaha.. nway time tu aku ada try call ko kot2 leh call, hampagas.. harem

~nasrah~ said...

hahaha..suwitnyee..ko try call aku.. hp aku takde bateri. nk cucuk charge kt mananye..takkan kt pokok kot. heheh