Tuesday, March 17, 2009

lagu jujur

aku layan lagu ni masa driving balik KL - Kedah.
layan doowwh..
mmg jujur habis lagu ni.
lirik penuh aku tak sure..ni yang aku ingat.

aku menyanyi dengan penuh perasaan dlm keta.
sorang2.
hahaha..best woo..

Tapi kenyataan aku bukan siapa-siapa
kuingin engkau mencintaiku apa adanya

Ku bukan superstar kaya dan terkenal
Ku bukan saudagar yang punya banyak kapal
Ku bukan bangsawan, ku bukan priyayi
Ku hanyalah orang yang ingin dicintai

Kamu bukan super, kamu bukan setar
Kalo digabungin kamu bukan supersetarr..
Ku bukan bangsawan, ku bukan priyayi
Ku hanyalah orang yang ingin dicintai

Haa haa haaa… Haa haa haaa…

5 comments:

pecinta lagu juga said...

ye projek pop nye lagu mmg best!

baru je layan ptg tadi masa balik dr t'ganu...

shiok!

~nasrah~ said...

klaka gile lirik dia..hahaha.
mmg layan.

waah..cam best je g tganu.

Pehchai said...

Dodie ahh dok provoke lagu nie kat aku. sampai skang dok terngiang ngiang kat telinge aku. sengal

nasrah said...

hahaha..cayalah dods..
jom layan peh!

- L e 3 n - said...

hahhah.. a'a laguni best gile.. kitorg pun suka.. ko tgk video clip dia lagila aku rase cm x leh blah.. sib baik lagu best...