Wednesday, January 21, 2009

Juliette - Bukannya Aku Takut

kepada yang suh aku cari & download lagu ni,
aku dh dload, tapi aku rasa better lah pegi dload sendiri di sini.
kalo nk dgr, cari dlm playlist lagu aku di sebelah.
klik je next2 sampai jumpa lagu tu.

ok, bleh tahan la version unplugged tu. heh..

hehe..xjadi nk tampal liriknya di sini. sendiri carilah.
sekian.

p.s: sila jgn buat spekualasi liar ye, lagu ini bukanlah ditujukan aku atau aku menujukan utk sesiapa. waahh..macam artis. tah2 org baca pon tak..hakhak

5 comments:

saya suke binatang... said...

spekualasi tu binatang ape ek? kenapa nak kena yg liar, jinak takde ke? best tak bela spekualsi ni? susah tak jaga...?

saya baca! saya baca! *angkat tgn dan lompat2 excited*

~nasrah~ said...

hahaha..dem.salah eja lagi.
malas nk betulkan dh.

susah gile soalan..
bengong la weh.

Qis said...

hahahahak...

wey, bkn ni lagu lama ka... cam 2,3 thn lepas... hmm,...

incik suka binatang ~ menjaga spekualasi tu mgkin lebih best drpd membela spekualsi. walopon diorg dr species yang sama, tp DNA diorg berbeza. harap maklum.

saya juga pensuka said...

menjaga tak semestinya membela, tapi membela kena menjaga.

tapi ape yg dna berbeza tu cik qistin? saya kurang paham.

~nasrah~ said...

heh..tiba2 author kompius. ni entry pasal binatang ke? aiseyman..