Tuesday, January 20, 2009

dream come true!

tajuk hanya berkaitan dgn ini.

hohoho..
last week aku mimpi. hari ni mimpi tu jadi betul.
xdak la exactly betul. ada la sikit.
pasal kain..parents aku br blk jakarta & bandung.
wahahaha..aku kaya..aku kaya ngn kain!
bukan la mcm dlm mimpi..tp cantik2..aku suka!
lalalala..aku sungguh bahagia ngn kain2 yg banyak dan cantik ini.
aku rambang mata nak pilih. jadi aku pilih separuh.
ye ye..aku tamak. lantak! aku suka.
sila pahami perasaan aku skang..

dan tiada kaitan dgn ini.

hmm..smlm aku mimpi ujan lebat.
hari ni aku tak siram pokok2 mak aku.
sbb aku mahu mempercayai mimpi itu.
walopon hakikatnya aku mmg tatau ujan ke tak.
hehehe..

atau ini..

aku tau agak annoying bukak blog aku pastu tiba2 bunyi lagu.
kalo x suka..sila click stop di player sebelah.
atau 'mute'kan sound laptop anda.
atau click tanda X di atas sebelah kanan window ini.
apa pon, aku bahagia dgr lagu laskar pelangi ni.
aku imagine ada kanak2 riang berlari, di satu kawasan padang,
yang berbukit. kat atas tu ada satu pokok besar..
pastu bleh duduk kt bawah pokok tu. dan aku happy dgn suasana tu.
lagu stand by me..heh.aku suka2 letak. lgpon aku mmg melayan
lagu2 zaman itu, light of my life..words..lg apa tah.

ini juga tiada kaitan..

aku hanya bercerita di sini.
aku juga ingin berkongsi di sini.
tapi bukan perasaan yang dalam tu, tapi hanya cerita,
mungkin juga pendapat, dan ilmu kot.
aku juga suka merepek dan mengarut.
blog ini bukan cermin jiwa, perasaan atau jalan hidup aku.
kdg2 aku CUBA jadi kreatif walopon hasil macam sampah.
itu hanyalah hasil cubaan aku.

abg meon..tulun! haha..

dan ini

aku nk sambung entri asma'ul husna ni..
tapi..err..nanti lah eh.
aku tetap rasa bersalah sbb blom cukup 99.
isshh..


7 comments:

pecinta blogs juga said...

haha comel je budak sorang nih. seperti perkara2 lain dalam hidup, kalau ikhlas lahir dari hati yg tidak keruh atau berniat jahat, ok je.
oh dan letak la lagu lain jugak. kalau tak mau 10 kali dgr lagu sama. pilihan muzik anda boleh tahan..

a quote for you to ponder;

"we all have our own limitations. but if you give in to your critics, then you have theirs as well"

~nasrah~ said...

lenkali bold perkataan comel tu. hahaha..
as u wish master sifu.
sudah letak byk2 lagu. siap shuffle lg.

thank you!

pecinta muzik juga said...

haha stylo.

best best. dah lama tak dgr suara bdk2 cute tu ~ malam yg dingin ku harap engkau dtg.. memberi kerinduan di selar mimpi2nya .. ♫~♪

~nasrah~ said...

heh. mana dtg simbol2 muzik itu?
sila beri tunjuk ajar..

s.u.e.r.i.e said...

amboi amboi.. abg meon dah sesat sampai ke sini.. kontroversi ni, ehem!

s.u.e.r.i.e said...

oh ya.. tolong la mimpi kita sesume ni kawen, kot2 dream comes true gak sok2.. wahahahah ;p

~nasrah~ said...

abg meon?
sape abg meon?
mane abg meon?
ade ke abg meon?

kalo aku mimpi..separuh je betul..aku xnak amik risk yg separuh lg tu. hahaha..