Friday, July 18, 2008

Fish Spa

I've tried the fish spa!! sangat geli.. I'm not sure apa benefit fish spa ni. Tapi yg aku tau, utk buang sel2 mati kt kulit. Ikan tu kenyang ke mkn sel mati je?
My family angkat and me actually went to Selayang Mall to celebrate mother's day kt Johnny's that day. Pastu ade plak kolam ikan (which is swimming pool plastik utk kanak2) kt lobi Selayang Mall tu. Nampak mcm menarik. RM10 for 20 minutes. Murah la kan.. Lps dh mkn2..n kenyang.. Kami bg ikan kenyang plak. Mula2 mcm doubt je nk try tu..Auntie yg start dulu. Baba xnak try. aku ngn kak yang lawan pandang..teringin nk try..tp xberani.. Kak Yang kata kalo aku buat, dia buat.. hahaha.. then, I decided to 'sacrify' my kaki into the pool. haha..

Masa mula2 masukkan kaki..suma ikan mcm menyerang kaki aku.. smpaikan kt auntie n kak yang ade sikit2 ja.. Geli yg teramat sgt...rase nk cancel je. Tp dok tahan diri..smbil mata dh berair. errrkkkkk!!!! geli gila! dh lama2 sikit..baru rs adaptable ngn ikan2 kecik tu. Ikan2 pon dh boring agaknye ngn kaki aku..dh pegi ke kaki kak yang n auntie.. 20 minit pon rasa lama gila.. sbb kegelian. Soalan yg mencabar minda skejap dr kak yang.. betul ke ikan ni mkn sel mati je? Xmkn kaki kak yang ka? hehehe.. time tu cuak gak..tp terus ctrl cool. lalu, menjawab..mana ada..
hehe.. aku rasa lelaki xnak try sbb takut geli. nnti habih la macho kan..

Walaopon geli..masih boleh berposing..lalala~~


7 comments:

purbawi said...

agak2 hg, sel2 mati kat muka, ikan tu makan tak?..

wildthornberry said...

aku pon pelik ade ape ngan fish spa ni. famous ler lately. anyway, aku belom try dan mungkin tidak akan try kot. geli lerr. baikk soh kucing2 aku jilat kaki aku, lagi horny!

~nasrah~ said...

pitt : aku penah dgr yg rendam satu badan..rasanya termausk muka laa..hopefully ikan tu x masuk telinga aa..hehe

yan : finally aku tau gk ko nye blog..keji laa weh nk horny ngn kucing..ternoda bebob..

purbawi said...

rendam satu badan eh.. tak dpt aku bayangkan... keh keh...

Azure said...

Fyi, the fishes will die once you fed them with the dead cell. kesian~ maybe u want to re-consider trying the spa again.

nasrah said...

errk...aku pembunuh ikan ka? tp aku p tgk ikan2 tu idup lg lps a few weeks..mkn kaki org lain plak. hehe.. aku mmg xmo buat dh! eeiii..geli2..

Azure said...

Kakak... hang wat lawak la.. tu depa pakai ikan lain la plak.